Flaskning

Øllen hældes på flasker med din flaskeopfylder, og der påsættes hurtigst muligt kapsel på. Man kan med fordel bruge patentprop flasker. her skal man være opmærksom på om pakning er ved at mørne, og den skal så udskiftes.

Man kan også bruge traditionelle kapsler, og disse påsættes med kapselpåsætter. Her skal man naturligvis være sikker på at have kapsler nok på lager.

Kapselpåsætter

Kapselpåsætter

Sørg for at have rigeligt kaplser på lager, hvis du skulle komme til at bøje en.

Kapsler

Kapsler

Når man er færdig med at flaske øllene, sættes de et mørkt sted med den ønskede karboneringstemperatur.

Jeg trækker en sort affaldssæk over kasserne for at lukke lyset ude – en sæk passer lige til 3 kasser.

Flaskning

Flaskning

Så kommer jeg også lige et tæppe over for at holde på temperaturen og fjerne det sidste lys.

Flaskning

Flaskning